Uw tweedehands muziekinstrumenten Gratis Te koop aanbieden

Bladmuziek Orgel Muziek voor Iedereen 2

Bladmuziek Orgel Muziek voor Iedereen 2

T.e.a.b.

LP Franz Lambert - Pop Organ Hit Parade

LP Franz Lambert - Pop Organ Hit Parade

T.e.a.b.

Aangeboden AKAI  digital reverb EX90r

Aangeboden AKAI digital reverb EX90r

€ 90,00

Zwelpedaal, Wersi CD serie

Zwelpedaal, Wersi CD serie

€ 50,00

Antieke C-Trompet

Antieke C-Trompet

VERKOCHT

Aangeboden Gratis Wersi Zenit Orgel

Aangeboden Gratis Wersi Zenit Orgel

Gratis

Wersi ritme bracket + bedieningsknoppen

Wersi ritme bracket + bedieningsknoppen

€ 90,00

Drawbars Wersi CD Wega Set van 3

Drawbars Wersi CD Wega Set van 3

€ 85,00

 

Welkom op MuzikaleMarkt.NL

Beste bezoeker, natuurlijk vindt u nog niet zo veel advertenties op MuzikaleMarkt als op b.v. Marktplaats daar dit een nieuwe website is. U als bezoeker kan daar een verandering aanbrengen, door als u bijvoorbeeld toch op marktplaats.nl adverteert,  ook eens uw muziekinstrument op MuzikaleMarkt.nl te koop aan te bieden, ''Niet geschoten is altijd Mis!''

Op onze MuzikaleMarkt.NL kunt u uw tweedehands, occasions of nieuwe muziekinstrumenten gratis aanbieden door middel van het plaatsen van een advertentie waarbij u tot 6 foto's naar eigen keuze kunt gebruiken, uw advertentie blijft staan tot 360 dagen en door middel van een email waarschuwen wij u dat advertentie gaat verlopen. U kunt dan naar wens de advertentie nog verlengen. Staat uw advertentie categorie er niet bij, laat het ons weten via de contactpagina, dan plaatsen wij de door u verzochte categorie er als nog bij.

Natuurlijk kunt u naar een muziekinstrument zoeken, een muziekinstrument waar u al lang naar zoekt vind u misschien hier op MuzikaleMarkt.NL. Ook kunt u door middel van bijvoorbeeld het plaatsen van een bod op een muziekinstrument in een advertentie, of door de button ''Reageer'' te gebruiken, de adverteerder van de desbetreffende advertentie bereiken.
Het is wel zo, dat u dient ingelogd te zijn om te kunnen bieden of reageren op een advertentie, dus een account aanmaken is dan een vereisten.


Welke muziekinstrumenten kunt u adverteren op MuzikaleMarkt.NL?

Bijvoorbeeld, orgels, piano's, keyboards of een trompet of trombone een drumstel, of een viool, gitaar of accordeon. Maar ook advertenties voor het aanbieden van Artiesten, Bands, Dj's of audio apparatuur en ook CD's of  LP's, of muzieklessen en  bladmuziek, etc. En zoals eerder gezegd, staat uw advertentie categorie er niet bij, laat het ons weten via de contactpagina, wij plaatsen dan alsnog de door u verzochte categorie er bij.
Adverteren op muzikalemarkt.nl is gratis voor particulier en bedrijven met een zakelijke advertentie.

Eén vaste regel op MuzikaleMarkt.NL

Advertenties "mogen alléén" muziek of audio apparatuur gericht zijn, overige advertenties worden niet geaccepteerd en worden verwijderd. Verder willen wij u duidelijk maken dat zowel Wersi-Fan.NL en MuzikaleMarkt.NL niet bedrijfsmatig bezig zijn, maar deze websites beiden in particulierenhanden zijn, vandaar vragen wij geen geld voor advertenties, of voor een websitevermelding of omhoog plaatsen van een adv. etc.

Uw account verwijderen.

Uw account verwijderen bij muzikalemarkt.nl is geen probleem. Een mailtje via de contactpagina met het verzoek uw account te verwijderen van de website is voldoende om uw account met eventuele advertenties te laten verwijderen door de beheerder.